Oselce

Digitalizované učební materiály

DUM - digitalizované učební materiály ke stažení v rámci projektu Modernizace výuky všeobecných a odborných předmětů CZ.1.07/1.5.00/34.0801

Anglický jazyk
Pro všechny obory

Dějiny kultury
Pro obory Uměleckořemeslné zpracování kovů a Uměleckořemeslné zpracování dřeva

Restaurátorské a zdobné techniky
Pro obor Uměleckořemeslné zpracování dřeva

Příprava cukrářských výrobků
Pro obor Potravinářská výroba

Základní matematické dovednosti
Pro obory Opravářské práce a Stravovací a ubytovací služby

Technická dokumentace
Pro obor Uměleckořemeslné zpracování kovů

Přehled dějin literatury
Pro všechny obory

Zámečnictví
Pro obor Uměleckořemeslné zpracování kovů

Suroviny v potravinářské výrobě
Pro obor Potravinářská výroba

Typologie nábytku
Pro obor Uměleckořemeslné zpracování dřeva

Technologické postupy 1
Pro obory Práce ve stravování a Stravovací a ubytovací služby


Přehled dějin
Pro všechny obory

Technologické postupy 2
Pro obory Práce ve stravování a Stravovací a ubytovací služby

Druhy potravin
Pro obory Práce ve stravování a Stravovací a ubytovací služby

Normalizace v technickém kreslení
Pro obory Uměleckořemeslné zpracování dřeva a Uměleckořemeslné zpracování kovů

Matematika
Pro obory Uměleckořemeslné zpracování dřeva a Uměleckořemeslné zpracování kovů


Konstrukce
Pro obor Uměleckořemeslné zpracování dřeva

Technologické postupy
Pro obory Stravovací a ubytovací služby, Práce ve stravování

Technologie - kovářství
Pro obor Uměleckořemeslné zpracování kovů

Technické kreslení
Pro obory Truhlář a Uměleckořemeslné zpracování dřeva